Το Μαξίμου κάλυψε πλήρως την Κατερίνα Μονογυιού για τις δηλώσεις της στο Mega για την παραβατικότητα ανηλίκων 

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη

Το Μαξίμου κάλυψε πλήρως την Κατερίνα Μονογυιού για τις δηλώσεις της στο Mega για την παραβατικότητα ανηλίκων 

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κάλυψε πλήρως την Κατερίνα Μονογυιού κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών

Την βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με δηλώσεις της στο Mega, αναφορικά με την παραβατικότητα και εγκληματικότητα των ανηλίκων.

Ερώτηση Δημοσιογράφου

ΑΝΤ. ΚΟΤΖΑΙ: "Πάνω στο ίδιο ζήτημα. Πέρα από τις σφαλιάρες, που αναφέρθηκε από τον κ. Φλωρίδη, η κυρία Κατερίνα Μονογυιού είπε, σε συζήτηση για τη βία των ανηλίκων, ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις βάσεις μας. Έχει απομακρυνθεί και ο κόσμος λίγο από αυτό που λέμε «θρησκεία» και τα παιδιά στην επαρχία πηγαίνουν και ένα κατηχητικό εν αντιθέσει με τα παιδιά των πόλεων. Θεωρείτε ότι αν τα παιδιά πηγαίνουν στο κατηχητικό θα αντιμετωπιστεί η βία στους ανήλικους;".

Ειδικότερα απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο briefing, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε: 

«Είναι μια πρόταση από μια βουλευτή, την οποία την ακούμε με ενδιαφέρον. Δεν νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα μόνο με το να πηγαίνει ένα παιδί στο κατηχητικό. Σίγουρα, όμως, γενικά, το να ωθούμε τα παιδιά σε υγιείς εξωσχολικές δραστηριότητες, είτε να συμμετέχουν σε διαδικασίες, όπως αυτή, είτε στον αθλητισμό, είτε σε πολλά άλλα πράγματα τα οποία εκπέμπουν υγεία, είναι μια διάσταση της επίλυσης του προβλήματος. Αλλά ας μην πυροβολούμε μία ή έναν βουλευτή, επειδή εξέφρασε μια άποψη που μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης ότι:

«Νομίζω ότι δεν κάνει κακό αυτή η πρόταση και καμία τέτοια πρόταση. Όλοι, νομίζω, στην ίδια σελίδα είμαστε, να βοηθήσουμε θέλουμε. Και είναι ένα πρόβλημα το οποίο, σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να πει κανείς ότι μπορεί να μας χωρίζει με κομματικούς όρους».

NewsRoom Mykonosticker