2023 Cottbus World Cup: Χρυσός Πετρούνιας με μαγική εμφάνιση στο Κότμπους!

2023 Cottbus World Cup / Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε την κορυφή στο αγώνισμά του, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής “Turnier der Meister” του Κότμπους

2023 Cottbus World Cup: Χρυσός Πετρούνιας με μαγική εμφάνιση στο Κότμπους!

2023 Cottbus World Cup / Ιδανική αρχή έκανε στη φετινή σεζόν ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους με... σχεδόν αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Πανέτοιμος για τις… κορυφές στις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν έδειξε ο Λευτέρης Πετρούνιας, με την εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους.

Ο «άρχοντας των κρίκων» πήρε το χρυσό μετάλλιο στον πρώτο αγώνα της σειράς, συγκεντρώνοντας 14.966β με βαθμό δυσκολίας 6,3 και βελτίωσε το 14.733 που είχε κάνει στον προκριματικά.

Μάλιστα, με τη νίκη του ο 32χρονος πρωταθλητής σφράγισε, ουσιαστικά, το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά της Αμβέρσας και έδειξε τη δύναμή του στη μάχη της κατάκτησης του Ολυμπιακού εισιτηρίου για το Παρίσι.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ιρανός Μαχντί Αχμάντ Κοχανί με 14.766β. και στην τρίτη θέση έμεινε ο Αρμένιςο Αρτούρ Αβετισιάν με 14.533.