Ντύσου έξυπνα!! Με outfits που κολακεύουν τα πόδια και τα δείχνουν πιο λεπτά!!

(Ποια γυναίκα δεν το θέλει άλλωστε;) και οι αναλογίες σας δεν βοηθούν τόσο από μόνες τους, υπάρχουν στιλιστικές επιλογές που μπορούν να σας κ

Ντύσου έξυπνα!! Με outfits που κολακεύουν τα πόδια και τα δείχνουν πιο λεπτά!!
Ντύσου έξυπνα!! Με outfits που κολακεύουν τα πόδια και τα δείχνουν πιο λεπτά!!

(Ποια γυναίκα δεν το θέλει άλλωστε;) και οι αναλογίες σας δεν βοηθούν τόσο από μόνες τους, υπάρχουν στιλιστικές επιλογές που μπορούν να σας κολακέψουν και να επιτύχουν τον στόχο.

Ο Αμερικανός στιλίστας των διασήμων Sam Sampurna, αναφέρει ότι η μόδα είναι σαν ένα εργαλείο για να δημιουργούμε την καλύτερη εικόνα που θέλουμε για τον εαυτό μας και το σώμα μας.

Αν θες να δείχνεις κομψή και καλλίγραμμη όλη την ημέρα, πρέπει να επιλέξεις ρούχα που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι φαρδιά. Γιατί αυτά όχι μόνο δεν καλύπτουν τις ατέλειες αλλά τις διογκώνουν, όσο κι αν πιστεύεις ότι συμβαίνει το αντίστροφο. Sleek παντελόνια, skinny jeans και pencil φούστες είναι κομμάτια – κλειδιά για να δείχνετε κομψή σε εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Δείτε τα κομμάτια – κλειδιά για να δείχνετε κομψή σε εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ!!

Pencil φούστες

Για office look αλλά και για πιο βραδινές εμφανίσεις για σας που θέλετε να έχετε preppy chic look. Mε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες κολακεύει κάθε γυναικείο κορμί. Συνδυάστε τη με το πουκάμισό σας αλλά και με το oversized τοπ σας.

Skinny jeans

Είναι μία επιλογή ιδανική και για το office look. Συνδυάστε το με ένα σακάκι και την δερμάτινη τσάντα σας. Οι υπόλοιπες δοκιμάστε ένα πουκάμισο σε άνετη γραμμή, ή oversized Τ-shirt.

 

 

Sleek παντελόνια

Ό,τι πιο κομψό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάζονται με ψηλοτάκουνες γόβες ή ankle boots.