Η απόλυτη Tech Προστασία από τον ήλιο και τον καύσωνα το καλοκαίρι με το My Skin Track UV!!

Ένα «κόσμημα» και ένα app σε προστατεύουν από τον ήλιο!! Ασφάλεια κάτω από τον ήλιο υπόσχεται το My Skin Track UV, ο πρώτος φορέσιμος ηλεκτρο

Η απόλυτη Tech Προστασία από τον ήλιο και τον καύσωνα το καλοκαίρι με το My Skin Track UV!!
Η απόλυτη Tech Προστασία από τον ήλιο και τον καύσωνα το καλοκαίρι με το My Skin Track UV!!

Ένα «κόσμημα» και ένα app σε προστατεύουν από τον ήλιο!!

Ασφάλεια κάτω από τον ήλιο υπόσχεται το My Skin Track UV, ο πρώτος φορέσιμος ηλεκτρονικός αισθητήρας χωρίς μπαταρία της La Roche-Posay σε συνδυασμό με την εφαρμογή που τον συνοδεύει.....

Πρόκειται για τη νέα εξατομικευμένη λύση της La Roche-Posay που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Εκκολαπτήριο Τεχνολογίας της L'Oréal και προσφέρει πληροφορίες αλλά και συστάσεις από την έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UVA και UVB.

Μια καινοτομία που αλλάζει τη συμπεριφορά

Μέσω του My Skin Track UV οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν πιο ενημερωμένες επιλογές σε ό,τι αφορά την προστασία του δέρματός τους.

Ο νέος φορέσιμος αισθητήρας έχει διαστάσεις 12 χιλιοστά πλάτος και 6 χιλιοστά ύψος, είναι αδιάβροχος και διαθέτει ένα ανθεκτικό συρμάτινο κλιπ για να στερεώνεται εύκολα στα ρούχα ή σε κάποιο αξεσουάρ.

Ακόμα και να φορεθεί ως ένα διακριτικό κόσμημα από το λαιμό.

Κατά συνέπεια μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως στην καθημερινή ζωή και ρουτίνα όσων τον χρησιμοποιούν.

Ενημερώνεται αυτόματα και μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα έως και τριών μηνών, λειτουργεί χωρίς μπαταρίες, καθώς ενεργοποιείται από τον ήλιο.

Το My Skin Track UV μπορεί να μεταφέρει με απλό τρόπο τα αποθηκευμένα δεδομένα στο smartphone του χρήστη χάρη στη συνοδευτική εφαρμογή, φέρνοντας κοντά τη μία συσκευή στην άλλη.

Πέραν των εκτενών δεδομένων σχετικά με την ακτινοβολία UV, η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες για τα επίπεδα υγρασίας, γύρης και ρύπανσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, για το My Skin Track UV πραγματοποιήθηκε μελέτη σε συνθήκες πραγματικής ζωής σχετικά με το πώς το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα ηλιοφάνειας, ρύπανσης, γύρης, υγρασίας και θερμοκρασίας.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία, σε 76 γυναίκες και άνδρες με διαφορετικό τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος και διαφόρων δερματικών παθήσεων όπως η αλλεργία, το έκζεμα και η ακμή.

Μετά από οκτώ ημέρες καθημερινής χρήσης του αισθητήρα, το 78% των συμμετεχόντων επιβεβαίωσαν ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από την εφαρμογή διευκολύνουν τη διαχείριση του δέρματός τους, ενώ το 67% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι άλλαξαν συμπεριφορά αφού διάβασαν τις πληροφορίες της εφαρμογής.

Πρωτοποριακή Τεχνολογία Ομορφιάς

Η La Roche-Posay συνιστάται από 90.000 δερματολόγους σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους οποίους και συνεργάζεται στενά για την ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης για τους ασθενείς: η αντιηλιακή σειρά Anthelios της La Roche-Posay έχει αποσπάσει πάνω από 60 βραβεία της βιομηχανίας της ομορφιάς μέχρι σήμερα.

Πέραν των προϊόντων της, η La Roche-Posay είναι αφοσιωμένη στην πρωτοποριακή τεχνολογία ομορφιάς: το 2016, η μάρκα λάνσαρε τον πρώτο ελαστικό φορέσιμο αισθητήρα που παρακολουθεί την έκθεση στην ακτινοβολία UV.

Στις αρχές του 2019, η La Roche-Posay λάνσαρε το Effaclar Spotscan, την πρώτη διαδικτυακή εφαρμογή που αναπτύχθηκε από δερματολόγους και βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσει το δέρμα με τάση ακμής και να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές και συστάσεις.