Mykonos Finance Committee: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Mykonos Finance Committee / Η συνεδρίαση της Ο.Ε υπό την προεδρία του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά, είναι προγραμματισμένη για  την την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 17:00, Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συνεδρίασης

Mykonos Finance Committee: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Mykonos Finance Committee / Την σύγκληση, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 17:00΄, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 75 του Ν. 3852 / 2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄/09-07-2022- Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευομένων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1.    Περί έγκρισης Πρακτικού 3 της Επιτροπής Διαγωνισμών του Δήμου Μυκόνου για την ανάδειξη αναδόχου για την υλοποίηση της υπηρεσίας «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023».

2.    Περί έγκρισης Πρακτικού 2 της Επιτροπής Διαγωνισμών του Δήμου Μυκόνου σχετικά με την ανάδειξη αναδόχου για την υπηρεσία «Παροχή υπηρεσιών στατικής φύλαξης πέντε επιλεγμένων εγκαταστάσεων στο Δήμο Μυκόνου».

3.    Περί έγκρισης Πρακτικού της Επιτροπής Δημοπρασιών σχετικά με την φανερή μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για την στέγαση του ΚΕΠ Δήμου Μυκόνου.

4.    Περί έγκρισης Πρακτικού της Επιτροπής Δημοπρασιών σχετικά με την φανερή μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για την στέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου.

5.    Περί έγκρισης πρωτογενούς αιτήματος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, την Κυριακή των Βαΐων και  τον εορτασμό για το Πάσχα έτους 2023 στον Δήμο Μυκόνου.

6.    Περί έγκρισης μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου ανάθεσης και κατάρτισης όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: 'Αμοιβές κτηνιάτρου για σήμανση, ηλεκτρονική καταγραφή, αποπαρασίτωση, εμβολιασμό και στείρωση αδέσποτων ζώων'.

7.    Περί έγκρισης Πρακτικού της Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Μυκόνου».

8.    Περί έγκρισης δαπάνης για την ετήσια συνδρομή γεωδαιτικού δέκτη GPS-GNSS, πάγιου εξοπλισμού Τεχν. Υπηρεσίας.

9.    Περί έγκρισης δαπάνης για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία αναμεταδοτών (ΕΡΤ) που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων της 6ης ΜΣΕΠ.   

10.    Περί τροποποίησης της υπ’ αριθ. 5/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών για το έτος 2023.

11.    Περί αποδοχής ποσού ύψους 39.105€ από τους ΚΑΠ έτους 2023- Α΄ Κατανομή, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

12.    Περί αποδοχής ποσού ύψους 2.240.000€ από το ΥΠΕΣ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» της Δράσης 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. 

13.    Περί έγκρισης έκτακτης επιχορήγησης από τον Προϋπολογισμό έτους 2023 του Δήμου Μυκόνου προς τις Σχολικές Επιτροπές και κατανομή του ποσού.

14.    Περί αποδοχής ποσού ύψους 72.468€ από τους ΚΑΠ, για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ στις σχολικές μονάδες για το διδακτικό έτος 2022-2023.

15.    Περί αποδοχής ή μη δωρεάς.

16.    Περί έγκρισης εξόδων μετακίνηση αιρετών. 

17.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.

NewRoom Mykonosticker,com