Άξιοι! Άξιοι! Άξιοι! Το Πίστεψαν, το Διεκδίκησαν, Νίκησαν!!!! (Video)

Αλλαγή έφεραν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Μυκόνου. Μετά και τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, οι Μυκονιάτες εξέλεξαν νέο Δήμαρχο, γ

Άξιοι! Άξιοι! Άξιοι! Το Πίστεψαν, το Διεκδίκησαν, Νίκησαν!!!! (Video)
Άξιοι! Άξιοι! Άξιοι! Το Πίστεψαν, το Διεκδίκησαν, Νίκησαν!!!! (Video)
Αλλαγή έφεραν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Μυκόνου. Μετά και τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, οι Μυκονιάτες εξέλεξαν νέο Δήμαρχο, για την επόμενη πενταετία, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης με 52,51% στον Κωνσταντίνο Κουκά και στην «Πρωτοβουλία Δράσης», αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον συνδυασμό "Επόμενη Μέρα" με 47,42% του Ανδρέα Φιορεντίνου.
Ο Κωνσταντίνος Κουκάς με παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την τελευταία τριετία, ως Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίο, εκλεγμένος μάλιστα πρώτος σε σταυρούς σ’ όλη την Περιφέρεια. 
Με την παρέλευση της καθορισμένης ώρας λήξης της ψηφοφορίας φίλοι και ψηφοφόροι του Κωνσταντίνου Κουκά και της «Πρωτοβουλία Δράσης» βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της παράταξής, για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών και να πανηγυρίσουν την Νίκη αποθεώνοντας τον νέο Δήμαρχο.
Δείτε φωτογραφίες και Βίντεο απο την υποδοχή του νέου Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά τον σύντομο χαρετισμό του και του πανηγυρισμού των φίλων και ψηφοφόρων της "Πρωτοβουλία Δράσης"
 
Οι Πρώτες Δηλώσεις
«Σήμερα κέρδισε η Μύκονος, με ήθος και αξιοπρέπεια κοιτάζουμε το μέλλον»
Μίλτος Ατζαμόγλου
«Ξεκλειδώθηκαν οι απαραίτητες δυνάμεις του τόπου μας.Η Σύμπραξη, η Σύνεση και η Ενεργοποίηση όλων των πολιτών θα συντελέσουν στην επίτευξη του Οράματός μας»
Νικόλας Γκέλος
«Καλούμε τους μέχρι σήμερα αντιπάλους μας να γίνουμε όλοι μαζί αυριανοί συνεργάτες για το καλό της Μυκόνου»
Ελένη Καλπουρτζή-Κουτσούκου
Οι ευκαιρίες δεν χαρίζονται, κερδίζονται ! Το σημερινό αποτέλεσμα είναι η ευκαιρία για το νησί μας να πάει μπροστά. Μια ευκαιρία και μια καθαρή νίκη που έδωσαν οι Μυκονιάτες στην "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ". Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Κουκά και σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν με σεβασμό στους πολίτες και σε όλους τους ανθυποψηφίους. Πήραμε την Πρωτοβουλία, μας δώσατε την εντολή για Δράση και σας ευχαριστούμε. Τώρα ήρθε η ώρα για δουλειά και σας θέλουμε όλους κοντά μας.
Δημήτρης Κοντιζάς
«Το πλοίο της «Πρωτοβουλίας Δράσης» άλλαξε την Πορεία και τη Ρότα της Μυκόνου»
Δαμιανός Παπουτσάς
«Η Συλλογικότητα, η σκληρή δουλειά και η Καθαρότητα ήταν η επιλογή των Μυκονιατών. ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΓΥΡΓΝΑΕΙ ΣΕΛΙΔΑ»
Τώνια Ανδρονίκου
«Ο Κωνσταντίνος Κουκάς πρώτα κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας του και τώρα κέρδισε την εμπιστοσύνη των Μυκονιατών»
Ανδριανή Κουφού
«Ας λάβουμε το αποτέλεσμα ως Πρωτοβουλία Δράσης εκ μέρους όλων των Μυκονιατών»
Μιχάλης Λυκούρης Παρακολουθείστε σε video, την υποδοχή στον νέο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, καθώς επίσης τον σύντομο χαιρετισμό Νίκης του Νεοεκλεγέντος Δημάρχου  NewsRoom Mykonos Ticker
[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/N3xCycOc0ac?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen ]