Mykonos Finance Committee: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Mykonos Finance Committee / Η συνεδρίαση της Ο.Ε υπό την προεδρία του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά, θα διεξαχθεί σήμερα, Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου  2022 , στις 17:00΄μ.μ. Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συνεδρίασης

Mykonos Finance Committee: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Mykonos Finance Committee / Την σύγκληση, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 75 του Ν. 3852 / 2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄/09-07-2022- Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευομένων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1.    Περί έγκρισης προσωρινού Πρακτικού της Επιτροπής Παραλαβής του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων Δήμου Μυκόνου», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 219 του ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  2.    Περί έγκρισης Πρακτικού 3 της Επιτροπής Διαγωνισμών του Δήμου Μυκόνου για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Αποκαταστάσεις & Συντηρήσεις υφιστάμενων οδών του Δήμου Μυκόνου- Τομέας 1».
  3.    Περί έγκρισης σύναψης Προγραμματική Σύμβασης μεταξύ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ και του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΝΕΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Α.Ε. - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» για την παροχή υπηρεσιών ωρίμανσης του έργου με τίτλο «Εκπόνηση μελετών επί κρίσιμων υποδομών του Δήμου Μυκόνου».
  4.    Περί χορήγησης άδειας εκσκαφής στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. για άρση καλωδιακών βλαβών.
  5.    Περί έγκρισης εξόδων μετακίνησης αιρετών.
  6.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων, δικογράφων, εγγράφων, αιτήσεων κλπ.

NewsRoom Mykonosticker.com