Πως μπορούμε να ενσωματώσουμε ιδιαίτερα κομμάτια στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα;

Ξεφυλλίζοντας περιοδικά μόδας, δημοφιλή blogs και social media, παρατηρούμε με θαυμασμό τα κορυφαία fashion icons και τις μεγάλες κυρίες της

Πως μπορούμε να ενσωματώσουμε ιδιαίτερα κομμάτια στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα;
Πως μπορούμε να ενσωματώσουμε ιδιαίτερα κομμάτια στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα;

Ξεφυλλίζοντας περιοδικά μόδας, δημοφιλή blogs και social media, παρατηρούμε με θαυμασμό τα κορυφαία fashion icons και τις μεγάλες κυρίες της street μόδας που εντυπωσιάζουν διαρκώς με τις πρωτότυπες εμφανίσεις τους από την μοναδική Daphne Guinness και την ηθοποιό Tilda Swinton μέχρι την Sarah Jessica Parker και τη Lady GaGa.

Πώς όμως μπορούμε να εντάξουμε εκκεντρικά στοιχεία στο ντύσιμο μας όταν η Νο1 ασχολία μας δεν είναι τα κοσμικά πάρτι και οι πολυτελείς επιδείξεις μόδας;

Πως μπορούμε να κλέψουμε λίγη extravagant λάμψη και να την ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα;

Χρυσός κανόνας της μόδας, πέρα από το γνωστό “όλα επιτρέπονται”, είναι ότι ένα στιλάτο ντύσιμο πρέπει να εμπεριέχει στοιχεία της προσωπικότητας μας και να εκφράζει αυτό που θέλουμε να αποτυπώσουμε, χωρίς να ξεχνάμε πάντα να προσθέσουμε λίγη fun διάθεση!! Το στυλ άλλωστε είναι ένα παιχνίδι ύφους, συνδυασμών και εικόνων που με τα σωστά μυστικά και tips μπορούμε εύκολα να το εντάξουμε στα καθημερινά μας looks, χωρίς να μας φαίνονται βαρετά και ανιαρά.

1. Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο-φαντεζί αξεσουάρ που δεν συνηθίζετε να φοράτε και ενσωματώστε το σε μια minimal εμφάνιση με ένα απλό λευκό t-shirt και jeans.

2. Έχετε ερωτευτεί ένα ζευγάρι εκκεντρικά ψηλοτάκουνα παπούτσια και σκέφτεστε ότι δεν θα βρείτε τρόπο να τα συνδυάσετε; Το κλασσικό και αγαπημένο little-black-dress είναι εδώ για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να πετύχετε ένα ισορροπημένο look με ζωηρά στοιχεία υποβολής.

3. Go matchy-matchy: Φρέσκος κανόνας του εκκεντρικού στυλ είναι να συνδυάζουμε ένα busy ή λιτό μοτίβο με το ίδιο ακριβώς. Ένα ντύσιμο μπορεί να πάρει πολύ εύκολα εκκεντρική διάσταση, όταν επιλέγουμε ένα multi σακάκι με το ίδιο ακριβώς παντελόνι ή παπούτσια και τσάντα (παραπέμποντας λίγο στα 50s).