Τα παντελόνια που... αδυνατίζουν - 4 ιδανικές επιλογές για κάθε σωματότυπο!!

φαίνεται να είναι από τις πρώτες επιλογές για την εποχή, μια και τα σορτς παίρνουν πάλι τη θέση τους στα ράφια με τα καλοκαιρινά!! Αν, λοιπ

Τα παντελόνια που... αδυνατίζουν - 4 ιδανικές επιλογές για κάθε σωματότυπο!!
Τα παντελόνια που... αδυνατίζουν - 4 ιδανικές επιλογές για κάθε σωματότυπο!!

φαίνεται να είναι από τις πρώτες επιλογές για την εποχή, μια και τα σορτς παίρνουν πάλι τη θέση τους στα ράφια με τα καλοκαιρινά!!

Αν, λοιπόν, η πρώτη σου έννοια είναι να σε κολακεύει όσο το δυνατόν περισσότερο, οι 4 προτεινόμενες επιλογές βοηθούν πολύ τις επιλογές σας!!

1. Για ενιαία σιλουέτα: Ίδιο χρώμα ή κοντινές αποχρώσεις

Φορέστε σύνολα του ίδιου χρώματος ή συνδυάστε κομμάτια σε κοντινές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος - από πάνω προς τα κάτω - για να δώσετε μήκος στο κορμί σας. Φορώντας ένα βασικό χρώμα ή αποχρώσεις που μοιάζουν μεταξύ τους - από πάνω προς τα κάτω – η σιλουέτα σας αποκτά ενιαία κάθετη χρωματική γραμμή, που θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο λεπτή.

2. Για ενιαία σιλουέτα: Prints

Ένα cigarette παντελόνι με σχέδια θα κάνει την σιλουέτα σου να δείχνει πιο ενιαία, ενώ συνδυάζεται εύκολα με ένα μονόχρωμο top.

3. Για μακρόστενα πόδια: Ψηλόμεσο παντελόνι (στενό στη μέση)

Αν είσαι ψηλή και θέλεις να αναδείξεις τα πόδια σου (ακόμη και τον χειμώνα), προτίμησε ένα ψηλόμεσο παντελόνι που να στενεύει στη μέση και μετά να πέφτει σε Α γραμμή.

4. Κρύψε την περιφέρεια: Παντελόνι με ενσωματωμένη ζώνη

Προτίμησε ένα παντελόνι το οποίο να μην έχει ένα μικρό ζωνάκι για στιλ, αλλά μία μεγαλύτερη η οποία να καλύπτει την περιοχή της κοιλιάς.