Παγκόσμιος θρήνος! Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα (pic, vid)

Ο μεγαλύτερος Αργεντινός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Diego Maradona πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών λόγω καρδιακής ανακοπής, όπως α

Παγκόσμιος θρήνος! Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα (pic, vid)
Παγκόσμιος θρήνος! Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα (pic, vid)

Ο μεγαλύτερος Αργεντινός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Diego Maradona πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών λόγω καρδιακής ανακοπής, όπως ανέφεραν οι κύριες εφημερίδες της Αργεντινής Clarin και La Nacion.ανέφερε ο Αργεντινός Τύπος.Ήταν ένας θρύλος του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Ένας θρύλος ποδοσφαίρου.

Παγκόσμιος θρήνος. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ημέρες αφόρου βγήκε από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο.......... Όπως μετέδωσε η εφημερίδα Clarin ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το πρωί της Τετάρτης (25/11) ο «Ντιεγκίτο» ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία του Σαν Αντρέ, στην πόλη της Τίγκρε. Αρκετά ασθενοφόρα έσπευσαν αμέσως στην οικεία του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Στις 3 Νοεμβρίου εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο (αφαίρεση αιματώματος).

Στην τραγική είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα το Twitter πήρε κυριολεκτικά... φωτιά. Ομάδες από όλο τον πλανήτη, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και άλλων αθλημάτων, ομοσπονδίες από όλο τον κόσμο έσπευσαν να αποχαιρετίσουν με το δικό τους μήνυμα τον «θεό της μπάλας».